Elliott Associates: Vier Tips over het opzetten van een levensvatbare Small Business

Go down

Elliott Associates: Vier Tips over het opzetten van een levensvatbare Small Business

Post by Admin on Thu Mar 12, 2015 7:33 pm

Elliott Associates is een toonaangevend bedrijf in commercieel onroerend goed beheer. Het biedt een full-service hulp aan actief eigenaren die hulp nodig hebben bij het opbouwen van rijkdom door het commerciële gebruik van hun actief. Elliott deelt de volgende tips in het opzetten van een klein bedrijf dat zal optimaal gebruik te maken van een commerciële locatie:

1. location, Location, Location: We hebben allemaal gehoord van de mantra voor het kiezen van een eigenschap die bestemd zijn voor commerciële ontwikkeling. Locatie van belang in het bedrijfsleven. Het bepaalt de nabijheid van de eigenschap van de doelmarkt, de toegankelijkheid tot de grondstoffen of levering van basisgoederen en het potentieel als een flexibel of veelzijdige venture op het gebied van de uitbreiding of diversificatie in andere verwante ondernemingen. Bijvoorbeeld, zal het ophangen van een klein restaurant in de buurt van een groot restaurant dat zich een soortgelijke tarief richt niet werken zoals het gebied zou kunnen hoog-gewaardeerde kwaliteitsvoedsel dicteren. Het ophangen van een in een rij van vergelijkbaar kleine restaurants, echter, zou kunnen werken als mensen uit een verzameling soortgelijke winkels met vergelijkbare prijzen, met name in deze drukke gebieden als toeristische locaties of lowbudget winkelstraten kiezen kunnen.

2. prijs, prijs, prijs: Iemands vermogen om te kopen of leasen van een eigenschap staat secundaire naar de locatie, in het algemeen. U kan het verwerven van een laag geprijsde eigendom; maar als de locatie geen commercieel potentieel heeft, de investering zal lijden. Echter, hebben een goed gelegen eigenschap die is redelijk geprijsd (hoewel dat is tegenwoordig bijna onmogelijk) biedt vele voordelen. Er zijn altijd eigenaren die, nu en dan kiezen om hun eigendom op de markt gebracht tegen offer-verkoop prijzen voor verschillende onvermijdelijk redenen, zoals rush verkoop als gevolg van gedwongen verplaatsing, om te voorkomen dat gehypothekeerde standaard, gerijpte om schulden te betalen, ter financiering van medische of andere noodsituaties uitgaven of om te voorkomen dat andere juridische of financiële sancties.

3. die voldoen aan een vraag: vaak, veel mensen zetten van een bedrijf uit een gevoel van voldoening en niet voor de tevredenheid van de klant, die de belangrijkste motivatie voor elk bedrijf zou moeten zijn. Ongeacht hoeveel een leuk vindt om te koken, het ophangen van een klein restaurant of verkopen van een speciale inheemse delicatesse is niet alleen voldoen aan uw eigen smaak voor het eten, hoewel dat is het begin van een goed idee en het bedrijfsleven. Bedrijf is alles over eerst weten waarom mensen zoals iets en wat ze nodig hebben om hun verlangen overtreffen die van uw persoonlijke voldoening. Wat doet u om het op een andere manier, voor anderen die u bereid bent te afzien voor jezelf? Dit lijkt gevraagd teveel van iedereen; echter, er is geen betere manier voldoen aan jezelf dan voldoen aan uw klanten eerst die u in de eerste plaats, overtreffen. Het maken van een heerlijke taart te verkopen aan een persoon is gemakkelijk te doen; maar zo veel heerlijke taarten maken zo veel mensen die toevallig aan verschillende smaken hebben is veel moeilijker en men moet eerst de liefde voor mensen hebben die boven uw liefde gaat voor het maken van taarten. Als u dat niet doet, zullen uw zakelijke en persoonlijke voldoening, uiteindelijk, niet slagen zoveel als het zou moeten.

4. historische achtergrond: Niet veel mensen waarderen de waarde van een eigenschap geschiedenis of de verbinding voor sommige historische gebeurtenis of figuur. Het zou dus verhullen een gebeurtenis of historische persoonlijkheid; maar voor iemand die de creativiteit te exploiteren grote momenten in het verleden heeft, kan het een troef die zo veel als de eigenschap zelf moeite waard is. Meer vaak echter alleen de regering heeft de motivatie en de rente te ontwikkelen of te bevorderen van een site historisch erfgoed. Maar dat betekent niet dat particulieren niet of niet in dat beleid moeten helpen. In feite, kunnen degenen die het initiatief tot het bestendigen van historische schatten (materiële of immateriële) hebben een cliënteel dat vaak discriminerende en goed begiftigde vaststellen. Maar dat doet niet korting de massa van mensen die ook de waarde van paternalistische bedrijven op basis van herdenking van historische gebeurtenissen en persoonlijkheden waarderen. Feesten, die culturele en financiële extravaganzas in ontwikkelingslanden, zijn hoofdzakelijk gebaseerd op dit concept genomen voor verleend van de waarde van gedeelde historische ervaringen. Vergeten is nooit winstgevend; maar onthouden kan worden.

5. cultureel kleur: De culturele instelling van een eigenschap kan niet vaak komen als een geldige reden voor het kiezen van een onroerend goed, met name binnen de moderne instelling van een overvolle stedelijk gebied waar bedrijf de grote zorg is. Niettemin, rekening houdend met de culturele omgeving van een eigenschap kunt toevoegen en, ook, zelfs afbreuk doen aan de waarde ervan. Wanneer u hoofdsteden in overwegend-katholieke landen bezoekt, zijn het omliggende gebied kathedralen en grote kerken in principe commerciële gebieden bruisende met leveranciers, toeristen en andere ondernemende mensen. Lokale bedrijven omliggende deze traditie-gebonden gebieden zijn vaak gekoppeld aan een bepaalde culturele facetten die kleine ondernemers in krijgen kunnen terwijl het verstrekken van nieuwe creatieve ideeën. Soms, kunnen traditie alleen een symbolische functie van een nieuw bedrijf in het gebied terwijl catering moderne gebaseerde of high-tech producten of diensten. Kleine winkels verkochte t-shirts of boeken over de recente innovatieve en alternatieve niet-religieuze festivals in veel landen zijn voorbeelden van deze bedrijven.

Investeren in een klein bedrijf vereist een heleboel creativiteit. De waarde van deze vaak overwegen niet-herkende factoren die invloed hebben op de potentiële economische waarde van een eigenschap of locatie kan alleen worden gecontroleerd door nemen een korte blik op de gevallen van bestaande succesvolle kleine bedrijven die onbewust de hierboven genoemde beginselen toegepast.


Admin
Admin

Posts : 2
Join date : 2015-03-12

View user profile http://elliottassociatesinc.board-directory.net

Back to top Go down

Re: Elliott Associates: Vier Tips over het opzetten van een levensvatbare Small Business

Post by carolkrau1 on Fri Mar 13, 2015 7:59 pm

een nieuwe manier van kijken investeren in een klein bedrijf. Er zijn geen hard-and-fast regels voor een succesvolle onderneming. Maar als een ding werkt, moet het effectief.

carolkrau1

Posts : 1
Join date : 2015-03-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Elliott Associates: Vier Tips over het opzetten van een levensvatbare Small Business

Post by rrinamoore on Sat Mar 14, 2015 12:04 am

Grass-roots beginselen nooit opraken van stijl. Vaak verfijning kijkt uit over de fundamentele principes die eeuwenlang werkte en maakte de wereld de manier waarop het is vandaag. Proberen om een ommekeer teweeg de wereld door middel van "nieuwe" ideeën is in wezen niets maar terug te gaan naar de oude maniere

rrinamoore

Posts : 1
Join date : 2015-03-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Elliott Associates: Vier Tips over het opzetten van een levensvatbare Small Business

Post by meladale on Sat Mar 14, 2015 2:11 am

er is niets nieuws onder de zon, de wijze man zei een lange tijd geleden. Wat werkte vervolgens zal ook werken vandaag, geven en nemen een paar factoren die bij wijze van uitzondering uniek zijn en die ook moet worden voldaan om een stabiele bedrijf.

meladale

Posts : 1
Join date : 2015-03-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Elliott Associates: Vier Tips over het opzetten van een levensvatbare Small Business

Post by mooreerina on Sun Mar 15, 2015 4:59 pm

dat is volkomen juist. Een winkel verkopen smartphones zal gedijen waar er mensen zijn en de drukke gebieden die hierboven vermeld opgenomen zijn. Misschien moet u hebt opgenomen: Product, Product, Product als een andere tip.

mooreerina

Posts : 1
Join date : 2015-03-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Elliott Associates: Vier Tips over het opzetten van een levensvatbare Small Business

Post by tanyamorena on Sun Mar 15, 2015 9:55 pm

Dit is wat vraag is alles over, in wezen. Maar Product 3 x is een leuke manier om het.

tanyamorena

Posts : 1
Join date : 2015-03-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Elliott Associates: Vier Tips over het opzetten van een levensvatbare Small Business

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum